Щорічно з 25 листопада до 10 грудня проводиться Всеукраїнська кампанія «16 днів проти насильства» з метою привернення уваги до проблем подолання насильства в сім’ях, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

Не могли залишитися осторонь цієї кампанії, адміністрація Маслівської гімназіїї, яка запланувала ряд загодів.

Так, згідно цього плану, для визначення поняття "насильтва", його видів, ознак ;розробки порад, способів боротьби з проявами насильства у сім'ї, гімназії, були проведені занняття з тренінгом у 5 класі " Як нестати жертвою насильства" і захід " Сім'я без насильства" у 7 класі.

Важливою складовою цих заходів - явлеється розробка і засвоєння дітьми чітких методів і дій, які потрібно виконувати щоб захистити себе і свої права

У 9 класі, була проведена цікава психологічна гра "Мій гендерний дисплей". Метою цього заходу були пояснити, що таке гендерна нерівність, з'ясувати ставлення і розуміння учнів до цієї проблеми. розглянути методи боротьби із стереотипом.

Гра проходила у  веселому, енергійному ритмі. Команди проявили активність, фантазію, натхнення і дотепність у відстоювані свох думок, ідей і поглядів
















на яких, також, були розглянуті методи

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога